כולם מדברים על אותן תוכנות בינה מלאכותית שרצות ברשת. אבל כדאי להכיר באותו “אזור חיוג” גם אלטרנטיבות אחרות מעניינות. שלפתי ממאגר של תוכנות אליהן אני נחשפת כל הזמן שלוש שממש כדאי להכיר! על כל אחת ארשום משפט או שניים- ואצרף לינק שתוכלו לצלול.
הישום הראשון, מתחרה ישיר לChatGPT בוט שעונה לשם Poe והוא אפליקציה שכרגע זמינה רק למי שמחזיק מכשירי אפל. הבוט פותח באמצעות חברת Quora שמתמחה בעולם של שאלות ותשובות- זה למעשה מה שהופך אותו לכל כך מיוחד ושונה. אתם תוכלו לראות בחוויה שלא רק שתקבלו תשובות לשאלות ששאלתם, יחד עם התשובה תקבלו סט של שאלות נוספות שעוזרות להרחיב את הנושא. ממש שווה התנסות, ובהרגשה שלי הוא הרבה יותר מתוחכם וחכם מהתחרות הפופולארית שלו-Link.
הישום השני. עומה לשם Tome והוא כלי בינה מלאכותית שעוזר לספר סיפורים. הם מגדירים אותו כשותף שעוזר לכם לבנות את דריסת הרגל השיווקית שלכם דרכו תוכלו לייצר דפי מוצר שמשווקים את העסק שלכם, את עצמכם ועוד. זה עשוי ברמה מאוד גבוהה וממש כייפי. חשוב לשים לב שיש פה מנגנון של referrals אם אתם מעבירים לאנשים אחרים תקבלו נקודות נוספות להתנסות במקום שתצטרכו לפתוח את הארנק ולשלם על כך-Link.
היישום השלישי הוא המדליק והחכם ביותר. מדובר בפיתוח של יזמת ישראלית שיצרה פלטפורמה שהיא סוג של “עוזר דיגיטלי” לאנשי השיווק של ההיום והמחר- לבנות את תוכניות השיווק והתוכן שלכם מבוסס בינה מלאכותית! אתם יכולים לקחת את הבוטית של הפלטפורמה לטיול מאתגר של יצירת תוכנית שיווקית מתמשכת באמצעותה. היא כותבת את התכנון, את הפוסטים, מתזמנת, וגם בהמשך תוכל להעלות אותם בפועל אל הפלטפורמות השונות –Link. חשוב להגיד שהפלטפורמה הזו מחוברת לOpen AI שהיא למעשה הבסיס לChatGPT.
חדש. אחרי שנים ארוכות בהן אני נוסעת לפורמאטים שונים של לימודי חדשנות בעולם, ובמקביל מעבירה סדנאות ללקוחות שלי ולגופים שרוצים לעבור תהליכי חדשנות בחברה- החלטתי להשיק מוצר חדש! Bootcamp יעודי לחברות וארגונים שרוצים בטווח מאוד קצר ללמוד תהליכי חדשנות ולעשות זאת בעצמם ללא תלות באחרים. הפורמאט הוא גמיש ומותאם על פי מידה לכל ארגון וצורך. בבסיס, ההצעה היא ללמידה מאתגרת ואינטנסיבית בה לומדים את תהליך החדשנות ה– Double Diamond. למידע נוסף על המוצר-Link.
לפרטים נוספים ושיחה מולי: