Not Everything is Good

זו תהיה רשומה קצת מבאסת, אבל בעיני חשוב להיות חשופים לנתונים, ולראות כיצד המציאות המודרנית משפיעה ולא בהכרח טוב על אנשים. את איגום הדטה והמידע אתם יכולים לראות בשקף שמוצג מתחת לפסקה זו, ובטקסט מתחת אנסה מעט להרחיב.

השקף מתייחס לבריאות המנטאלית של האנשים, וההשפעות של העידן המודרני מהצד הפחות טוב. לכולנו יש את הבריאות, ואת הרצון לWellbeing. בארה”ב אחד מתוך חמישה מבוגרים מתקשים בבריאות הנפש שלהם, ויש להם בעיה ממש עכשיו. המציאות מראה כי לפחות חצי מהאנשים יחוו בעיות של בריאות נפש במהלך חייהם, המספרים הללו כפי הנראה רק יגברו בעתיד. כמו שאתם יכולים לראות בשקף שמעל הפסקה, 56 אחוז מראים סימנים של דיכאון, 89 אחוז סביר שיעבדו קרוב למישהו שחווה דיכאון- שזו השפעה משמעותית בפני עצמה.

אנשים מראים סימנים ברורים של לחץ במקום העבודה, ניתן לראות שמדובר בכ57 אחוז, נכון שהדיגיטציה והטכנולוגיות מציעות כביכול סוג של רווחה כי הן מאפשרות להחליף פעולות טכניות ולשחרר אנשים לעשות דברים חשובים יותר- אבל בפועל הנתונים מראים כי 29 אחוז מהאנשים משתפים את הסימנים של הדיכאון והלחץ שיש להם.

התקופה משתנה, ואנשים מרגישים יותר נוח לשתף ולהציף בעיות – ובכך אפשר לשבור סטיגמות שגורמות להם להרגיש לבד בבעיה. חשוב עבור קהילת שיווק ואנשי פיתוח עסקי להבין את השיפט במצבם של האנשים, על בסיס ההתנהגות הזו אנחנו יכולים לפתח פתרונות יותר מותאמים. מהצד השני, חשוב להבין את ההשפעה על מקומות העבודה.


אם אתם רוצים ללמוד יותר על שינוי, להבין במה זה אומר לנהל תהליכים טרנספורמטיבים בחברה, או מצד שני להבין כיצד תוכלו לטפל בצורה חכמה בטרנספורמציה האישית שלכם. אני ממליצה לכם מאוד לקרוא את הספר שלי שיצא השנה. “המתכון לשינוי”, מדריך אסטרטגי לאתגר של עולם שעובר שינוי על בסיס קבוע.

urianzohar

אני- זהר אוריין, יועצת בתחום של חדשנות באמצעות דיגיטל וטכנולוגיות השירותים שלי : ייעוץ אסטרטגי לחברות ומותגים גדולים בניית אסטרטגיה של חדשנות דיגיטלית יצירת קונספטים למוצרים ולשירותים דיגיטליים חקר הטרנדים המובילים ושימוש במקרי בוחן מרחבי העולם

Leave a Reply

Your email address will not be published.