New Product | Bootcamp One

אני מעמיקה את המידע על המוצר החדש שלי. הפעם חשוב לי להראות לכם, כיצד נראה-Time Line של תהליך חדשנות. זה אמנם גנרי, ובמציאות כל ציר זמן משתנה לפי האתגר, פרויקט והחברה- אבל מספק מושג על הprocess של חדשנות והצעדים בתוכו.

חשוב לי גם שתדעו שבניתי את ציר הזמן הזה על בסיס פלטפורמת Miro– זו פלטפורמה נהדרת דיגיטלית שמאפשרת קולבורציה בין צוותים ומאפשרת שיתוף מרחוק של דיעות, השגות, שאלות, ניקוד וכולי של תהליכי חדשנות.

בתפיסה שלי, שימוש בכלים כאלו בתוך התהליך הופכים את האנשים למעודכנים ובנגישות למידע, כמו כן מעצימים את האנשים שעוסקים במלאכה והופכים אותם למחוברים. תוכלו להכנס ללינק של הטיים ליין כאן-Link ולהגיב לי בתוכו כי הפכתי אותו לפומבי.

אז זה הזמן לדבר על המוצר החדש שלי, מוצר חדשנות עבור עסקים! אחרי שנים ארוכות בהן אני נוסעת לפורמאטים שונים של לימודי חדשנות בעולם, ובמקביל מעבירה סדנאות ללקוחות שלי ולגופים שרוצים לעבור תהליכי חדשנות בחברה- החלטתי להשיק מוצר חדש! Bootcamp יעודי לחברות וארגונים שרוצים בטווח מאוד קצר ללמוד תהליכי חדשנות ולעשות זאת בעצמם ללא תלות באחרים. הפורמאט הוא גמיש ומותאם על פי מידה לכל ארגון וצורך.

בבסיס, ההצעה היא ללמידה מאתגרת ואינטנסיבית בה לומדים את תהליך החדשנות ה– Double Diamond.

החלק הראשון – Discover + Define

החלק השני- DesignDevelop

החלק השלישי- Deliver

את התהליך בוחנים במבוסס אתגר אמיתי של החברה אותו רוצים לפצח.

בסוף התהליך הארגון יקח שלושה דברים מרכזיים:

נכס ראשון– פיצוח לאתגר שסומן.

נכס שני– הבנת הכלי והתהליך בקרב הצוותים והיכולת לעשות זאת בעצמם ללא הנחיה חיצונית.

נכס שלישי– יצירת אנרגיה ואווירה של חדשנות שממקדת את הצוותים בדרך להסתכל על הדברים כך שכל אתגר בחברה יצא מאותה נקודת הסתכלות באתגרי העתיד.

תהליך של חדשנות צריך להיות מוסלל ולהוות כלי מתודולוגי ברור- שממנו בפועל אפשר להוציא תוצרים. לתהליך “בריא” יש למעשה כמה מצפנים במסע החיפוש של החדשנות.

המצפן הראשון–היכולת למחוק ואפילו לזמן קצר את המידע שיש לנו בראש, ולחפש אחרי מידע טרי, רענן וחדש.

המצפן השני–היכולת להגדיר איפה הבעיות, ואיפה ההזדמנויות וזה דרך מצפן של הקשבה! להיות זבוב על הקיר, בשקט להקשיב ומשם להבין.

המצפן השלישי, היכולת לבנות על בסיס התובנות, ההקשבה, גילוי הבעיות וההזדמנויות- פרוטוטייפ רלוונטי אותו אפשר לבחון על משתמשים- זה תהליך של “ארגז חול” של התנסות ולא מוצר מושלם.

המצפן הרביעי– לצאת החוצה! תאכלס אם בניתם קונספט, אחרי הקשבה, הבנת הבעיות וההזדמנויות, ואחרי שניסיתם אותו בארגז חול- אין טעם להשאיר אותו על אש קטנה- אתם צריכים לפתח ולנסוע עם הרעיון, אחרת זה רק רעיון לשם רעיון והוא לא משפיע בפועל על החיים של אף אחד.

למי שרוצה לשמוע פרטים נוספים, לדבר על האפשרויות לשיתוף פעולה והתנעת מהלך כזה- אתם מוזמנים לפנות אלי!

Connect

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

urianzohar

אני- זהר אוריין, יועצת בתחום של חדשנות באמצעות דיגיטל וטכנולוגיות השירותים שלי : ייעוץ אסטרטגי לחברות ומותגים גדולים בניית אסטרטגיה של חדשנות דיגיטלית יצירת קונספטים למוצרים ולשירותים דיגיטליים חקר הטרנדים המובילים ושימוש במקרי בוחן מרחבי העולם

Leave a Reply

Your email address will not be published.