Coronavirus ~ Media Consumption, by Generation

קבלו אינפוגרפיקה נהדרת שמציגה את השפעות הקורונה על השימוש שלנו במדיה, בהתפלגות לדורות השונים וההבדלים בין כל דור... אעבור  על חלק מהתכנים שמובאים באינפוגרפיקה, אבל אני גם מטמיעה את המקור על מנת שתוכלו לצלול אליו, על כך אני ממליצה.

How COVID-19 Has Impacted Media Consumption, by Generation

 

אנחנו כולנו מבינים שיש לכולנו יותר זמן, המחקר הזה מצא ששמונים אחוז מהצרכנים בארה”ב ובאנגליה אומרים שהם צורכים יותר תוכן מאז התפרצות מגפת הקורונה, הם עושים זאת באמצעות ערוצי הברודקאסט, שימוש בערוצי וידיאו און ליין כמו יוטיוב וטיקטוק-אלו הערוצים המובילים לכל שכבות הגיל כולן (אגב, נתונים שקיבלתי מגוגל ישראל תואמים חלק גדול מהנחות היסוד שכתובות פה גם לגבי ההתנהגות הלוקאלית).

לא מפתיע בעיני בכלל, ש-68 אחוז מהצרכנים מחפשים יותר ויותר מידע על הקורונה און ליין בכל הפעילויות שלהם. דור הZ מתנהג אחרת משאר הדורות והוא מקשיב יותר למוסיקה ומחפש פחות אחר חדשות ועידכונים (חי, בלללנד של עצמו). שווה לדעת שנתונים של גוגל ישראל מראים שהחיפוש המרכזי והמוביל ביותר הוא- כמובן קורונה, ולאחר מכן- אנשים מחפשים: “איך להסתפר לבד בבית”.

internet activities

באופן כללי, הדור הצעיר משחק יותר במשחקים און ליין במכשיר המובייל שלהם או במחשב. דור המילניילז מוביל בכל הקשור לfoodie , צריכת מידע על אוכל- וכיצד אפשר לבשל, הם מחפשים אחר מתכונים או איך אוכלים בריא. בכל הדורות, צרכנים רואים את פורום הבריאות העולמי כמקום האמין ביותר לקבל מידע על המגפה. זה משתנה מעט ממדינה למדינה, שכן באנגליה למשל רואים דווקא בממשלה כמקור האמין ביותר לכל הקשור למחלה (די הזוי בהינתן העובדה שניהלו שם את תחילת המשבר בצורה מחפירה- וכראייה התוצאה).

media consumption trust

אנשים בוטחים ושמים אמון רב יותר, באינפורמציה שהם רואים ברשתות החברתיות זאת מול המעגלים של החברים והמשפחה, הם גם מסתכלים על אתרים של מדינות אחרות על מנת ללמוד. במקביל אנשים ממש מחפשים אחר חדשות טובות שיוכלות לייצר משהו טוב עם היום שלהם ולהביא תקווה.

media consumption subscription

ישנם גם מקומות קיצוניים שאנשים מבחינים בהם ברמת השימוש במדיה, הם מתחילים להיות מוטרדים מזמן השימוש במסכים.


חדש!!! הספר שלי: “המתכון לשינוי” בגרסה דיגיטלית! אם אתם רוצים ללמוד יותר על שינוי, להבין במה זה אומר לנהל תהליכים טרנספורמטיבים בחברה, או מצד שני להבין כיצד תוכלו לטפל בצורה חכמה בטרנספורמציה האישית שלכם. אני ממליצה לכם מאוד לקרוא את הספר שלי שיצא השנה. “המתכון לשינוי”, מדריך אסטרטגי לאתגר של עולם שעובר שינוי על בסיס קבוע.

urianzohar

אני- זהר אוריין, יועצת בתחום של חדשנות באמצעות דיגיטל וטכנולוגיות השירותים שלי : ייעוץ אסטרטגי לחברות ומותגים גדולים בניית אסטרטגיה של חדשנות דיגיטלית יצירת קונספטים למוצרים ולשירותים דיגיטליים חקר הטרנדים המובילים ושימוש במקרי בוחן מרחבי העולם

Leave a Reply

Your email address will not be published.