אני אוהבת גרפים שמספרים סיפור, והרשומה הנוכחית תעסוק בדיוק בכך- בויזואליזציה של מידע אשר משקפת את קולקצית המותגים בהם דור ה-Y רוצים לעבוד, ומה אפשר ללמוד מתוך אותה דטה ככלי שיעזור לנו אפקטיבית לעצב בהתאם את העסקים שלנו.
העולם משתנה, זו תקופה ארוכה מאוד שאני חוקרת את העולם ואת המובמנט של ה-Change, הדיגיטציה של חיינו משפיעה באופן הרבה יותר עמוק ממה שאנחנו חושבים ומבינים- ואחד המקומות המשמעותיים בהם השינוי פוגש אותנו נמצא במגרש העסקים התעסוקתי. אם בעבר חשבנו שעבודה נחשקת סובבת סביב תאגידי יצרנים גדולים או בחברות ממוסדות וותיקות- שכן היום התקליט מתחלף והחברות הנחשקות ביותר הופכות להיות יותר ויותר לחברות הטכנולוגיה שמצליחות לרגש אותנו כצרכנים, עובדים, כאנשים.
תפיסות אחרות לגבי מותג. יש לנו לאורך זמן תפיסה אחרת לגבי מותג ותפקידו בחיינו, המוצרים המשמעותיים של המציאות הנוכחית הופכים להיות למוצרים דיגיטליים ומכשירים שמשנים לגמרי את ה-State of Mind היומיומי שלנו. זה גורם לכך שבראש הרשימה של מותגים מובילים בעולם מבחינה צרכנית תופסות את המקומות הראשונים שחקניות כמו : גוגל, פייסבוק, אפל, סמסונג, ויבמ. אותה תפיסה צרכנית משפיעה גם על הדרך בה Millennials דור הY רוצים ליצור ולעצב את מקום העבודה שלהם- זאת כיוון שהמותג הנחשק מבחינה צרכנית- הופך למקור השראה ברמת המקום בו נרצה לבלות את האחוז הגדול של יומנו.
מותגים שMillennials רוצים לעבוד עבורם. על פי מחקר שנערך באמצעות- YouGov הרוב הגדול של אנשים צעירים כיום רוצה לעבוד בחברות טכנולוגיה או במה שקרוי- Web Companies. האינדקס של החברה מציף כי חברות כמו גוגל הופכות להיות למקומות הנחשקים ביותר עבור דור ה-Millennials, ובאותה נשימה חברות כמו אמזון ונטפליקס גם הן מהוות מקור השראה וגירוי גדול למועסקים הצעירים. תוכלו לראות בגרף שרק שלוש חברות שאינן מעולם של טכנולוגיה ואינטרנט נמצאות בעשרייה הפותחת- דיסנילנד, נייקי וג’ונסון את ג’ונסון.
מילת סיכום, זה היה סנאפצאט קטן שמדגיש לכם תכונה של Change- ואמור להוות עבורכם כלי עבודה, פורסטר טוענים כבר תקופה ארוכה שבעתיד כל חברה באשר היא תהפוך לחברת תוכנה- ויש חשיבות לבנות את העסק בצורה כזו שמתכתבת עם המשמעות של האמירה ועם הרלוונטיות של המותג שלכם בכל הקשור לבניית מערכת ההפעלה של החברה- ההון האנושי שמתפעל אותה ובכל הקשור לערך האמיתי הנתפס מצד הצרכנים וכיצד ניתן בעידן הנוכחי לייצר נאמנות אחרת וססטינבילית לעולם המוצרים והשירותים שלכם, אני משאירה אתכם עם הגרף המקורי שגרם לי לכתוב את הרשומה הנוכחית, וממליצה לכם בחום להשקיע בכך מחשבה עמוקה ולתכנן על פי התובנות הללו את המסלול שלכם מחדש.