The Science and Art of Content

הרצאה מאוד מעניינת בכנס AW אירופה- התמקדה במדע האמנות של התוכן, איך ליצור סיפורים שונים שמתאימים לאנשים וגורמים להם להתעניין ולהיות במעורבות.

המוח ? שלנו מתייבש הלכה למעשה מתוכן יבש ואנליטי, ונדלק ומתעורר אל מול תוכן סיפורי ותוכן “רטוב” סטוריטלינג. המוח שלנו זוכר את הסיפור ולא בהכרח את הנתונים הסטטיסטים והאנליטים.

אנשים נמצאים בתקופה שהם לא מאמינים לאף אחד, 80 אחוז מהזמן אנחנו (המוח שלנו) מייצרים מחשבות נגטיביות וזה לא פלא אל מול הכתבות והכותרות הלא טובות שתוקפות אותנו מכל מקום. אנשים מוקפים בהמון מידע, והם לא בהכרח נהנים מהמידע שמציף אותם.

זה אומר שצריך לשנות גישה ובמקום לדבר אל התפקיד שהאנשים מייצגים בחיים, צריך לדבר אל האדם אל הצרכים הבסיסים שלו.

ולכן, אולי לא צריך להיות כל כך רצינים בשביל שיקחו אותנו ברצינות? אולי התוכן שלנו צריך לעבור מהפך בשביל שיהיה יותר קליקבלי, יותר מהנה, יותר זמין וכמובן גם יותר רלוונטי.

בשביל לעשות את זה אולי צריך לייצר משהו בלתי צפוי, הפתעה, הומור, קריאטיב ופאן.

התוכן שצריך ליצר חייב להיות רלוונטי, אמין, והוא חייב להיות אנושי כזה שמותאם לדפוס ההתנהגות והצרכים של האנשים, של כל אחד מאיתנו. אחד הדברים המשמעותיים ביותר בשביל לייצר תוכן רלוונטי הוא להיות איפה שאנשים נמצאים לבחור את הערוצים הנכונים.

וחשוב לחשוב על תוכן במיקס של פורמאטים שונים כי הגיוון יוצר את העניין ההקשבה. בנוסף, יש חשיבות מאוד גדולה לשילוב של אינפוגרפיקות למידע כי הן מאפשרות להעביר בתמונה מידע מורכב.


חדש! הקורס דיגיטלי לחדשנות! מוצר עליו עבדתי בחודשים האחרונים מובא לכם בפורמאט דיגיטלי של קורס On Demand שמאפשר לכם ללמוד כיצד עושים חדשנות, כיצד בונים תהליכים חכמים ומה הם הכלים והתרגילים המשמעותיים אותם נדרש להכיר. המדריך לטרנספורמציה בפורמט של קורס דיגיטלי- לחברות גדולות ואנשים פרטיים, כלי עוצמתי לעיצוב ובניית תהליכי חדשנות Link.

urianzohar

אני- זהר אוריין, יועצת בתחום של חדשנות באמצעות דיגיטל וטכנולוגיות השירותים שלי : ייעוץ אסטרטגי לחברות ומותגים גדולים בניית אסטרטגיה של חדשנות דיגיטלית יצירת קונספטים למוצרים ולשירותים דיגיטליים חקר הטרנדים המובילים ושימוש במקרי בוחן מרחבי העולם

Leave a Reply

Your email address will not be published.