Most Viewed Posts

חודשי הקורונה היו מטורפים, הבלוג שלי צמח אקספוננציאלית ממש כמו המחלה בעולם, וריכזתי עבורכם ברשומה אחת את הפוסטים הנצפים ביותר על מנת שאם פיספסתי או תרצו לחזור אליהם יהיה לכם כלי מהיר לעשות זאת.

רציתי לרכז ברשומה אחת, כל מיני טריקים וטיפים לנגיעה חכמה במשתמשים בין אם באפליקציות או באתרים, זאת באמצעות תוכן או נגיעות קסומות קטנות אשר מייצרות ערך. Link.

קהילות, תמיד היו חשובות- אבל בתקופת הקורונה הן הפכו להיות למשמעותיות יותר. החלטתי ליזום פוסט עשיר שמביא לכם לכאן את הסיפור של כמה קהילות מובילות עם שפיץ קטן (גדול) הן כולן מחוברות לעסק, לביזניס. המסמך אמור לייצר לכם גירוי, השראה והבנה פרקטית מה הם הדברים החזקים שאפשר לעשות בחיבור בין: אנשים, טכנולוגיה, עסקים ו”דבק” שהוא הGlue הקהילתי. בתוך המצגת, החלטתי לשלב נשים מדהימות וחכמות, אשר מביאות לכאן דוגמאות משל עצמן – על מנת שהדיעות והכיוונים בסקירה תהיינה מגוונות. Link.

הצטברו אצלי כל מיני מחשבות על דברים שלכאורה נראים קטנים בעולם הדיגיטלי, אבל אם הם קורים שוב ושוב למעשה, הופכים לגדולים ומשמעותיים. אני רוצה ברשומה הנוכחית, לשתף בעשרה דברים שלי ספציפית מנג’סים ומתוכם תדעו לאפיין את ה”סאונד בייט” של מה לא עושים. אנסה לספק תשובה לכל נקודה לטיעון השלילי במעשה, ולהשפיע עליכם לשנות את הדרך. Link.

הפוסט הנוכחי כולל הרצאה שלי בנוגע למה שאני קוראת לו:”פייפ ליין” ומים. איך צריכים לחשוב על הצינורות שנבנה אבל לא פחות חשוב על המים שזורמים בתוכם- התוכן. זו תפיסת עולם שמי שמכיר אותי יודע שעליה אני מדברת הרבה, ויש כאן בהרצאה המוקלטת המון דוגמאות, נתונים, תובנות ומתודלוגיות עבודה שעליהן כדאי לכם להתעכב- מדובר ב34 דקות, קצר וקולע- וממליצה לכם במקרה הזה לא להקשיב במוד של אודיו אלא גם לראות את השקפים שהם: חלק מהתוכן. Link.

החלטתי לשתף רשומה שמנכיחה את הדרך שבה אני חושבת על טרנספורמציה בעידן דיגיטלי. ושימו לב לדגש ראשון ששמתי כבר בתחילת הדברים: זו לא טרנספורמציה דיגיטלית, אלא שינוי בעידן שהוא דיגיטלי. אבל אני רוצה להגיש את הפוסט הזה בצורה שונה, בדרך “אכילה” שתוכלו לקחת את הטיפים מהר מהר ולחשוב כיצד אתם מיישמים אותם. Link.

אינטרנט “אוכל” את העולם בעשור האחרון, אמרו את זה לפני, לא המצאתי! אבל הינה בתקופת הקורונה אנחנו רואים לנגד העיניים התפתחויות נוספות משמעותיות ששווה להתעכב עליהן. החלטתי להציף אתכם בנתונים בצורה שונה, מאוד מאוד מהירה “לאכילה” ובעיקר מחדירה בכם את ההבנה של השינוי. Link.

החלטתי ליזום פוסט קצת שונה, שובר שגרה- ומציף עבורכם מגמות שאני קוראת להן “טרנדים אנושיים”- אספתי מספר דברים שראיתי שקורים במרחב בכל תקופת הקורונה מתחומים שונים שמגדירים בעיני את השינוי בחיים של האנשים. חלק מהדברים הם זמניים, וחלקם, יצליחו להשריש את עצמם בחיים שלנו לעוד הרבה זמן. בתוך המצגת, החלטתי לשלב גם נשים מדהימות וחכמות, אשר מביאות לכאן מגמות משל עצמן – על מנת שהדעות והכיוונים בסקירה תהיינה מגוונות. Link.

“סקיילבל לרנינג” למידה נערמת– הרעיון בהרצאה הזה הוא לקיים דיון על השאלה איך יוצרים פיתוח לעובדים בעולם משתנה, למה זה חשוב? וכיצד אנחנו יכולים להבטיח את המוכנות שלנו לאתגרים קדימהקחו כארבעים דקות בהן אני מדברת על הנושא, כולל הצצה למתודולוגיות חשובות שאותן תוכלו להטמיע בחברה, ובעיקר תובנות- על הגישה האסטרטגית והטקטית להוציא לפועל שיטות עבודה נכונות בתוך ארגונים, וגם לאנשים שרוצים להתפתח באופן פרטי. Link.

החלטתי לשתף אתכם בכייף, בתפיסת עולם שלי, והרצאה שמתמקדת בסיסטם הקריאטיבי של הנגיעות- כיצד אני חושבת שצריך לייצר מסעות לקוח קריאטיבים. הפוסט הפעם יהיה בוידיאו, הרצאה של כ45 דקות שממנה תלמדו המון בעיני על גישת העולם שלי בנושא. Link.


חדש!!! הספר שלי: “המתכון לשינוי” בגרסה דיגיטלית! אם אתם רוצים ללמוד יותר על שינוי, להבין במה זה אומר לנהל תהליכים טרנספורמטיבים בחברה, או מצד שני להבין כיצד תוכלו לטפל בצורה חכמה בטרנספורמציה האישית שלכם. אני ממליצה לכם מאוד לקרוא את הספר שלי שיצא השנה. “המתכון לשינוי”, מדריך אסטרטגי לאתגר של עולם שעובר שינוי על בסיס קבוע.

urianzohar

אני- זהר אוריין, יועצת בתחום של חדשנות באמצעות דיגיטל וטכנולוגיות השירותים שלי : ייעוץ אסטרטגי לחברות ומותגים גדולים בניית אסטרטגיה של חדשנות דיגיטלית יצירת קונספטים למוצרים ולשירותים דיגיטליים חקר הטרנדים המובילים ושימוש במקרי בוחן מרחבי העולם

Leave a Reply

Your email address will not be published.