הפוסט הנוכחי יתמקד בקייס מעניין- שיתוף פעולה לא שגרתי אשר מסמן בעיני את הבאות. הניו יורק טיימס חברו ל-Chef’d, סטארטאפ העוסק במשלוח מזון הביתה עם טוויסט אחד, המזון- אינו מוכן, אנחנו כצרכנים מקבלים את הפרודוקטים יחד עם סט של מתכונים וצריכים להכין את המנה בעצמנו. הניו יורק טיימס החליטו להשיק מנוי חדש של משלוחי אוכל אשר רוכב על האופרציה של המנויים של העיתון.
הפוסט הזה מהווה חלק מסדרה העוסקת בעתיד הסופרמרקט, המודלים החדשים שיגידרו כיצד צרכנים ירכשו בעתיד הקרוב, בינוני ורחוק.
שיתוף הפעולה כולל אינטגרציה בין היכולות של- Chef’d– מנוי של מזון ומתכונים ובין אתר הבישול של הניו יורק טיימס, ההבטחה היא כי המוצרים ישלחו אל הלקוחות תוך 48 שעות, אתר המתכונים של ה-NYT כולל כרגע כשבעה מיליון יוזרים אקטיביים בכל חודש ויש בו יותר מ-17,000 מתכונים בארכיון.
השירות החדש יכול להביא הרבה מאוד קוראים חדשים– שירצו לעקוב אחר המתכונים ולשלב את השירות כשהם רוצים לקבל הביתה מזון טרי ממנו הם יכולים להכין ארוחה ממש כמו שף. השירות גם מספק מקור חדש של רווחיות עבור הניו יורק טיימס- הרווחים של המנוי יחולקו בין שני השותפים ובכך הNYT יוצר- מקור חדש של Revenue שונה לחלוטין ממקורות הרווח של עיתונים ופאבלישרז כפי שאנחנו מכירים.
השותפות של הניו יורק טיימס– מראה כיצד פאבלישר מתחילים לחפש מקורות רווח חדשים בחיבוריות לאיקומרס, שותפיות כאלו יכולות להגדיר את המודלים השיווקים ולשנות מקצה לקצה את תפיסת המדיה. חשוב לחשוב דרך היוז קייס הזה על שבירת הסיילו ויצירת מציאויות חדשות אשר נשענות על שילוב משאבים וכוחות ויחד מייצרים סוג חדש של ערך ותועלת עבור אנשים.
מילת סיכום, אין ספק שעתיד הפאבלישר מתקרב יותר ויותר אל עבר עולם האיקומרס והחיבור בין גורמים כמו במקרה זה מוכיח כיצד אפשר לייצר New Revenue Stream וווליום חדש של קוראים טריים בעקבות- שינוי הסיפור ושכבת הערך עבור האדם.