צריך להתחיל את הפוסט הזה, עם השקף המדהים המצורף המדבר על כך ש-67 אחוז מהקמעונאים הדיגיטליים פתחו חנויות פיזיות, ולהדגיש את מה שאני אומרת ומשתמשת בו כמושג המכליל את התופעה של הלולאה, הקשר הישיר בתהליך החוויה של הצרכן שמחבר בין האון לאוף ליין.
מחקר אמריקאי חדש חושף כי בחמש השנים הקרובות מאות איריטיילרים (e-Tailers) יפתחו חנויות פיזיות. מה שאומר שמותגים שהם דיגיטלים מהיסוד, יתפתחו ויעצבו מחדש את השרירים שלהם ברצפות מכירה פיזיות- Brick and Mortar מדובר במאות חנויות בחמש השנים הקרובות ברחבי ארה”ב.
למי שרוצה לקרוא את המסמך המלא, אני מצרפת לכם אותו לכאן בלינק –Link, ואחלץ מתוכו את הדברים החשובים. האמירה שיוצאת מהדטה הינה שחנויות גדולות שמייצרות תעבורה לא דיגיטלית, אלא פיזית כמו ניו יורק הופכות להיות למקום הפופולארי ביותר עבור- e-Tailers לפתוח חנויות פופ אפ (41.3%) וישנה גם קבוצת קמעונאים דיגיטלים שפותחים נוכחות פיזית קבועה (59.5%).
כבר היום, הרבה מאוד מותגי און ליין התחילו לבסס נוכחות חזקה פיזית, מותגים כמו וורבי פרקר או שחקני ענק כמו אמזון כמובן- אשר רוצים להשיג חשיפה גדולה יותר ולבנות ויזיאביליות אל מול הצרכנים ובכך לעודד מכירות. מותג המזרונים הדיגיטלי- Casper העומד על שווי שוק של 200 מיליון דולר, מתכנן לפתוח- 200 חנויות פיזיות בשלוש השנים קרובות.
זה משמעותי עבור קמעונאים לפתח נוכחות פיזית– Brick and Mortar, אבל יש גם פירוק גרלונרי לסוג הקמעונאים שמשמעותי עבורם יותר לייצר “לולאות” בין המרחב הפיזי לדיגיטלי. הרוב הגדול של השחקנים שרלוונטי עבורם לייצר נוכחות פיזית באים מעולם של הלבשה, אקססורייז- אלו שמאפשרים לצרכנים למדוד את מה שהם רוצים לקנות לפני הרכישה בפועל. איטיילרים בקטגוריות הללו מהווים כ-74 אחוז מהשחקניות שרוצות לפתח נוכחות פיזית על מנת לאפשר צמיחה.
כמחצית מהקמעונאים הדיגיטליים הם מותגי יוקרה ופרימיום, הרוצים לייצר ללקוחות גם חוויה שמחזקת את הרכישה היקרה, מדובר בחמישים אחוז מהשחקניות שמתכננות לפתוח נוכחות פיזית. החברות הללו עשויות להרוויח מכך שתייצרנה רצפת מכירה בגלל שהלקוחות שלהם לא בהכרח רוצים להוציא הוצאה כבדה על מוצרי פרימיום ויוקרה מבלי שהייתה להם האפשרות לראות את המוצר פיזית לפני שהם קונים אותו בפועל.