מהלך מבריק וחדשני של חברת התעופה ההולנדית KLM– אשר הוכיחה יותר מפעם אחת שהצהרת הכוונות שלה בכל הקשור בעבודה חכמה בדיגיטל והאקשן שהיא מיישמת בשטח עולים בקנה אחד. אפשר לראות כי שוב ושוב המותג הזה מייצר ערך ביג טיים אשר נובע מצורת חשיבה מתקדמת בכל הקשור ליצירת מעורבות ברשת. המהלך- כלי קראוד סורסינג אשר נועד לחולל בעזרת קהל הגולשים מפות נסיעה פרסונאליות. כלי עזר לנסיעות שיוצר על ידי המותג ומאפשר לגולשים לעצב לעצמם מפת נסיעה הנעזרת בחוויות והתנסויות של גולשים אחרים מכל רחבי העולם.
הכלי נקרא – My Dream Catcher והרעיון שעומד מאחוריו הוא לייצר מפנה בגישה ליוטיליטי שיעזור לנו בכל התכנונים הלוגיסטיים של הנסיעה. הוא נועד להקל עלינו בשעת ההחלטות הכבדות ולספק טיפים מְקַצרֵי תהליכים בכל הבחירות שלנו כשנו משרטטים את תוואי הטיול. הכלי מנחה אותנו באמצעות אנשים אחרים שחוו “על בשרם” את החוויה של המקום אליו אנו נוסעים לאן כדאי לנו להגיע, מה מומלץ לעשות בסביבה, איפה לישון, לשתות ואיפה לבקר.
זהו פיתוח עדכני שמייצג נאמנה את השימוש החכם ביכולות של הדיגיטל, ואת החיבור אל התנועה של אנשים ברשתות החברתיות. הוא מנצל את עושר המידע הקיים ברשת-הBig Data על ידי הסבת כל העוגנים הללו ליוטיליטי ברנד שמאפשר ללקוחות לתכנן באופן חכם את מפת הנסיעה שלהם. אתם יכולים לבחור הודות לכלי את המיקום המוצלח ביותר לנסיעתכם, להיחשף לביקורות של הגולשים לגבי המקומות השונים- וחשוב להדגיש כי הכלי מושך את המידע כאגריגטור חכם (ביג דטה הלכה למעשה) ממקורות מידע שונים : גוגל, Yelp, פליקר, יוטיוב ועוד. בתוך הכלי ישנו סרגל שאיתו תוכלו לשחק כדי לקבוע את רמת הרזולוציה של ההמלצות המתקבלות על פי הצורך שלכם.
כמובן שהכלי מחובר גם אל הביזניס של KLM- ומציע לכם לחבר בין המסלול שעיצבתם אל לוח הטיסות של החברה. אין ספק שזו אחת הדוגמאות היפות והמוצלחות ביותר שבהן נתקלתי אי פעם הודות ליכולת להפיק מתוך גודש המידע המצוי ברשת כלי חכם העומד לשירותם של המותג ושל הצרכן גם יחד – ברנד יוטיליטי שמייצר ערך הלכה למעשה, תוך מעורבות גבוהה עם הגולש. תבדקו את האתר- מובטח לכם כייף גדול ולצד המשחק גם יהיה לכם לְעֵזֶר בתכנון חכם ועדכני של הנסיעה הבאה …