הבטחתי שאמשיך במסורת של כלי עבודה, והפוסט הנוכחי מהווה המשך לכלי חשיבה וחדשנות שיכולים לעזור לעצב את הדרך. ברשומה הקודמת, חשפתי אתכם למתכון שעוזר להגדיר את הסיפור Story to be Told ~ Utility כלי עבודה ייחודי– Link,
ברשומה הנוכחית, אני מציעה לעבוד על הדרך לכתוב את המנפיסט של החברה כלפי הלקוחות שלה. הכוח של הManifesto הוא בכך שתוכלו לבחון את עצמכם, ואת התאימות של המוצרים, הסיפור והתקשורת מול הלקוחות. חשוב לקחת בחשבון שהצרכנים של היום הם מאוד Savvy “ידענים”, מעורים במה שקורה סביבם, ולכן אם אתם רוצים שיהיו חלק מה”שבט”, חלק מהעולם של המותג שלכם אתם צריכים להראות שיש לכם להבין את הפאן החברתי, הצרכים והרצונות, את הקונקשיין לתקוות. העובדה שתראו שאתם מבינים את האדם, את הצרכן שלכם- באמצעות אותו מניפסט שתכתבו, תוכיח את המחוברות וגם תספק כלי עבודה אפקטיבי שבו יהיה קל להבין במה אתם עובדים, וגם- במה לא.
התרגיל שצירפתי מאפשר ל”טמפלט” את התהליך, על מנת שתהיו בטוחים שבתוכו אתם מחזיקים את ה”קול של הלקוח” ושהקול של הצרכן שלכם נמצא במרכז ובלב העשייה שלכם. הכלי מאפשר לשרטט את הדברים והסיפור ולהבין על מה צריך להסתכל.
חדש!!! הספר שלי: “המתכון לשינוי” בגרסה דיגיטלית! אם אתם רוצים ללמוד יותר על שינוי, להבין במה זה אומר לנהל תהליכים טרנספורמטיבים בחברה, או מצד שני להבין כיצד תוכלו לטפל בצורה חכמה בטרנספורמציה האישית שלכם. אני ממליצה לכם מאוד לקרוא את הספר שלי שיצא השנה. “המתכון לשינוי”, מדריך אסטרטגי לאתגר של עולם שעובר שינוי על בסיס קבוע.