וואלמארט הגישה בקשה לפטנט אשר מאפשר לה לסרוק תמונות בתלת מימד וזאת לטובת הגברת הקניה של מוצרי צריכה- מזון ומשקאות און ליין. מדובר במערכת המאפשרת לצרכנים לראות בפריוויו את המוצרים שהם בוחרים בהזמנות און ליין באמצעות תמונות, על פי- CB Insights, הסיסטם עונה לשם- “Fresh Online Experience” והוא יאפשר להשתמש בסריקות 3D- שמראות את הקניות של המוצרים און ליין עבור הצרכן- בחנות עצמה ובכך ממחישים ומכניסים- Trust למסע הצריכה האון לייני.
המערכת מאפשרת לצרכן את היכולת לבחור מוצרים- ממגוון שמובא בויזואליות ובכך להשלים את ההזמנה בצורה בטוחה, אחרי שהלקוח מבצע את הקניה, מלקט בחנות שמצויד במכשיר הסריקה יכניס את המוצרים מהמלאי של וולמארט לארגז המשלוח. הרעיון הוא שהמלקט והצרכן יכולים להיות בקשר באמצעות המערכת ולהחשף לאינפורמציה הויזיאולית ולראות את המוצרים בריוויו ובפריוויו לפני הרכישה, הצרכן יכול לעשות רידג’קט על מוצרים שלא נראים לו, ולתקן ובכך לעשות אופטימיזציה לקניה. מרגע שהצרכן מאשר את הקניה, המוצרים וההזמנה מקבלים סוג של סטמפה-“Edible Watermark” ומוכנים למשלוח.
רעיונות כאלו יכולים לעזור לשחקניות כמו וואלמארט ואחרות להיות בתחרות טובה יותר מול שחקנית כמו אמזון שנכנסת כגוף דורסני לעולם צריכת המזון און ליין. לעת עתה- אמזון מובילה בארה”ב את סגמנט קניית המזון און ליין שהוביל לרווניו העומדים על-2 מיליארד דולר ב-2017 עבור החברה. למרות החוזק של אמזון, צרכנים עדיין מהססים בכל הקשור למזון טרי, ודרך פטנטנים כאלו ניתן להזריק Trust למסע הרכישה ולבנות אמון שיבטיח צמיחה.