New Flipboard

 

אין ספק שחיסרון של האחד יכול בהרף עין להפוך ליתרון של האחר. לפני כמה שבועות גוגל הודיעה על הסרת גוגל רידר, מה שהפך לשיחה עולמית ומייד גרף קולות בכייניים של משתמשים שחיפשו אחר כלים חדשים. והנה, תוך זמן קצר הגיע החידוש הנכסף. פליבורד – המאגזין הדיגיטלי היפה ביותר בעולם בתחום המובייל- יצא בגרסת פליפבורד אישי שמאפשרת לנו למעשה להנדס לעצמנו מאגזין אישי מפואר ודיגיטלי. החלטתי לערוך רשומה שסוקרת את החדשנות מבית פליבורד ולאפשר גם לכם להנות מאחד היישומים הטובים ביותר שנבראו אי פעם בסביבת המובייל  !

אחת הדרכים הטובות ביותר לעקוב אחר תוכן שמעניין אתכם- כשהוא ממודר על פי קטגוריות הינה השיטה של פליבורד.  האפליקציה הפופולארית נמצאת כיום גם באייפון גם באיפד וגם באנדרואיד- כלומר ברוב מכשירי הסלולר. היא הופכת אוטומטית את התוכן של הרשתות החברתיות לתוכן חדשותי בתוך יישום יפהפה שנראה כמו מאגזין- שניתן לדפדף בתוכו ובכך למעשה משתמש בכוח הגדול ביותר של המסכים הנגיעים. עכשיו, פליבורד מעדכנת את האפליקציה ומאפשרת ליוזרים ליצור מאגזין פרטי משלהם ולשתף את התוצאה האסתטית עם החברים שלהם. ובמידה שמתאים לכם שהמאגזין שלכם יופץ בפומבי הרי למעשה כול מי שנמצא בפליפבורד יכול להיות חשוף לתכנים שבחרתם ולהגיב עליהם. ברור שזו תוספת מדהימה שהופכת את הכלי לשימושי יותר ומכניסה בתוכו אלמנט חברתי מובהק  !  

הפליפבורד המקורי – שהומצא על ידי חברה קטנה בעמק הסיליקון- חתר לאפשר לאנשים לנתב את דרכם בתוך העושר העצום של האינפורמציה, בכל הקשור לתוכן ברשת ובפרט ברשתות חברתיות. בכך ניתַן להם לייצר בורדים סביב נושאים שונים כדי להתייעל. היכולת הזו למעשה הוסיפה לחברה 50 מיליון יוזרים- ומתוכם קבוצה של מיליון שנכנסים לאפליקציה על בסיס יומי. השיכלול החדש של האפליקציה למעשה מאפשר לכל אחד מאיתנו לבחור מתוך הקטגוריות את התכנים שמעניינים אותנו ולהנדס לעצמנו מאגזין תפור על פי מידה וקולע באופן מוחלט לטעמנו הפרסונאלי. כפי שתוכלו לראות במסך המצורף הבא – אתם פשוט לוחצים על האינפורמציה שמעניינת אתכם ומוסיפים אותה אל המאגזין הפרטי שלכם.

עם הפיצ’ר החדש של המאגזין הפרסונאלי, אתם יכולים לפתוח לעצמכם הוצאה לאור דיגיטלית בחסות פליפבורד. מהדורה כזו כוללת את כל הנושאים הפופולאריים האהובים עליכם, לְרַבּוֹת תחומי העניין הקרובים ללבכם אישית, על ידי הוספת המאמר עם פיצ’ר הפלוס שהוכנס באפליקציה. כל זאת במקום שתצטרכו להסתמך על אלגוריתם או פיד אליו אתם חשופים ברשתות החברתיות למשל. וזאת בהליך קל ופשוט, כלומר כשאתם מוצאים פוסט, וידיאו או מאמר שמעניין אתכם אתם מוסיפים אותו למאגזין הפרטי שלכם על ידי לחיצה על כפתור הפלוס. 

הוספתי לכאן צילום מסך שמראה לכם את הפלוס ומדגים איך עושים את הפעולה.

במסך הבא צירפתי לכם את החלון שמופיע לאחר הוספת הפלוס על מנת שתוכלו להיווכח בקלות השימוש. כמובן, אם יצרתם קטגוריות מוגדרות הוא יתן לכם באופן מידי להוסיף תכנים אל תוך קטגוריה שכבר קיימת.

מילת סיכום.  היות שעולם הדיגיטל משתנה ללא הרף, גם ההרגלים הדיגיטליים שלנו צריכים להתפתח. הדרך בה אנחנו צורכים מידע צפוייה להיות מעניינת יותר ועשירה יותר. אין טעם להספיד פיצ’רים או יוטיליטי שעברו מהעולם שכן הם בסה”כ מפנים את מקומם לאמצעים משופרים, כייפיים יותר וחכמים יות ! 

urianzohar

אני- זהר אוריין, יועצת בתחום של חדשנות באמצעות דיגיטל וטכנולוגיות השירותים שלי : ייעוץ אסטרטגי לחברות ומותגים גדולים בניית אסטרטגיה של חדשנות דיגיטלית יצירת קונספטים למוצרים ולשירותים דיגיטליים חקר הטרנדים המובילים ושימוש במקרי בוחן מרחבי העולם

Leave a Reply

Your email address will not be published.