שלפתי לכם מהמנוי של בביזניס אינסיידר, שקף מדהים שמספר סיפור.
אנליסטים מעריכים, כיצד הקורונה תשפיע על הפרדיקציות להתפתחות הקניות באון ליין של מזון ומשקאות (בארה”ב). המשבר הזה, גורם לטרנספורמציה בדרך שבה אנשים מתנהגים וצורכים, והם מסתכלים מחדש על המציאות של קניות באון ליין כחלק אינטגרלי מהחיים שלהם. הוירוס הזה דחף את הצרכנים האמריקאים לרכוש מוצרי מזון ומוצרי צריכה בסיסיים באון ליין בפעם הראשונה בחיים שלהם- זה כמובן מייצר אימפקט ענק על הדרך שבה קניות און ליין תתבצענה בעתיד.
מתוך הצרכנים האמריקאים שקנו און ליין 34 אחוז– ישנם כ42 אחוז שמעולם לא קנו מוצרי מזון און ליין לפני כן, זאת על פי הביזניס אינסיידר. זה אומר שצרכנים מבינים את העוצמה של שירותי משלוח ופיק אפ שיכולים לייצר להם נוחות מאוד גדולה בחיים.
חדש!!! הספר שלי: “המתכון לשינוי” בגרסה דיגיטלית! אם אתם רוצים ללמוד יותר על שינוי, להבין במה זה אומר לנהל תהליכים טרנספורמטיבים בחברה, או מצד שני להבין כיצד תוכלו לטפל בצורה חכמה בטרנספורמציה האישית שלכם. אני ממליצה לכם מאוד לקרוא את הספר שלי שיצא השנה. “המתכון לשינוי”, מדריך אסטרטגי לאתגר של עולם שעובר שינוי על בסיס קבוע.