העולם הופך להיות ליותר ויותר קונקטיבי, ומי שעוזר בכך הינם האנשים עצמם אשר יוצרים את ה-Infrastructure של החיבוריות באמצעות מכשירי הסלולר שהם רוכשים. כיום, שני שלוש מכל אוכלוסיית העולם מחוברים למכשירי המובייל, זאת על פי דטה שמגיעה מה-GSMA, ארגון המובייל הגדול בעולם –Link. המיילסטון הזה מדבר על כך שישנם-5 מיליארד יוניק יוזר המחוברים למכשירי מובייל בכל העולם, נכון לרבעון השני של-2017, מה שאומר כמעט-75 אחוז מאוכלוסיית העולם הינה קונקטיבית.
חשוב להתעכב על המחקר המלא ולקחת ממנו נקודות מרכזיות שמסמנות את ההווה וגם מבט אל העתיד- סמארטפונים ימשיכו לחדור אל העולם והתחזיות הן שעד-2020, משתמשים חדשים בסלולר יהוו-66 אחוז מכל המשתמשים החדשים ברמה הגלובאלית, ההבחנה שחשוב שתתעכבו עליה הינה שלא כולם מחזיקים סלולר חכם, הם אומנם מחוברים אבל לא בהכרח לסמארטפונים, התכונה והמגמה מראה שיותר ויותר משתמשים חדשים יהיו בעלים של סלולר חכם המאפשר את הרעיון של היפר קונקטיביות.
שווקים מתפתחים יהוו את החלק הגדול ביותר של משתמשי מובייל חדשים, והצמיחה הגדולה ביותר תגיע משם. ארבעים אחוז מהמנויים החדשים למוביל יגיעו משווקים כמו : הודו, סין, ניגריה, אינדונזיה ופקיסטן.
אבל באוברול, הצמיחה הכוללת של מובייל מאטה, לקח ארבע שנים להגיע לשלושה מיליארד משתמשים, ולקח עוד שלוש וחצי שנים להגיע לסה”כ ארבעה מיליארד. המספרים הללו מעידים שיקח יותר זמן להגיע לשישה מיליארד משתמשים, כי באופן טבעי הפול של סך המשתמשים החדשים בעולם מצטמצם.
חברות טכנולוגיה עובדות קשה ומחפשות לטרגט שווקים בהן הן תבטחנה שתמשיך החדירה והאימוץ של מובייל ועל ידי כך תיווצר הגדילה. חברות כמו גוגל ואפל בונות מרכזי פיתוח למפתחי אפליקציות בשווקים מתעוררים ומתפתחים כמו הודו, על מנת להגביר את הווליום של אפליקציות מקומיות אשר בפועל מעודדות את האימוץ והשימוש הכולל של אנשים במכשירי המובייל.